Vragen? bel ons op 070 737 03 78

Gedreven technisch talent zet werelden in beweging

Elektrotechniek is de motor achter vrijwel alle vormen van beweging. Van de dagelijkse autorit tot ingenieuze productiesystemen, slim toegepaste elektronica brengt ons verder. Hoe schoner en zuiniger, hoe beter. Gepassioneerde elektrotechnici zorgen voor ingenieuze oplossingen.

Meer dan techniek

Bployed® combineert verstand van techniek met ingenieuze oplossingen voor capaciteits- en kennisvraagstukken. Met aandacht en maatwerk. We kijken naar de bezieling die achter elektrotechnisch talent schuilgaat. We letten op raakvlakken met duurzame ontwikkelingen als elektrisch rijden, energieneutraal wonen en werken, toepassing van hernieuwbare energie. We dagen talent uit om koppelingen te leggen met ICT en machinebouw. Want techniek is één kant van de medaille. Het grote geheel zien en de juiste verbindingen leggen, is de andere kant.

 

Bployed® legt die verbindingen. Voor bedrijven en overheden. Bij voorkeur binnen duurzame werkrelaties met opdrachtgevers en technisch talent.

Bployed® mobiliseert technisch talent voor onder meer:

 • Advies- en ingenieursbureaus
 • Machinefabrieken
 • Scheepsbouw
 • Productiebedrijven

Bployed® bemiddelt in functies als:

 • Ontwerpers
 • Werkvoorbereiders
 • Projectleiders / managers
 • Inbedrijfstellers
 • Hardware- en Software Engineers
 • Field Service Engineers
 • PLC Programmeurs

Vacatures
inDordrecht
Hou jij het overzicht, zorg jij dat orders op tijd gepland zijn? Dat de productie nooit stil komt te liggen omdat producten altijd op tijd binnen zijn en ingepland staan? Dan zijn wij op zoek naar jouw! 
Bekijk vacature
inOmgeving Rotterdam
Voor deze super vacature bij onze klant in de omgeving van Rotterdam zoeken wij een enthousiaste en gedreven Software Engineer! Ben jij gek op het tot leven roepen van machines en kent het ontwerpen, programmeren en inbedrijfstellen van machines geen geheimen voor jou? Ben je gek op reizen en wil je graag het beste product opleveren bij de klant? Dan hebben wij dè baan voor jou!
Bekijk vacature
inRegio Rotterdam
Ben jij Project Engineer of Lead Engineer met enige jaren werkervaring binnen de machinebouw en zoek je de 2e stap stap in jouw carrière? Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding richting werktuigbouwkunde of mechatronica? Om aan de snelle groei van onze relatie verdere invulling te geven zijn we per direct op zoek naar een Teamleider Engineering.
Bekijk vacature
inZwaag
Bployed is voor Ambaflex op zoek naar een Teamlead Quality en Improvement. Heb jij een werktuigbouwkundige opleidingsachtergrond en ervaring met Quality management in een internationale productieomgeving? Gaat je hart ook sneller kloppen van continuous improvement? Lees dan snel verder!
Bekijk vacature
inRegio Dordrecht
Rekenwonder? Machinebouw het mooiste wat er is? Mooi! Ik zoek een Calculator/Werkvoorbereider! Lees snel verder! 
Bekijk vacature
inRotterdam en omgeving
Zou jij graag mee werken aan innovatieve nieuwe oplossingen voor de toekomst? Beschik je over een achtergrond in Electronica?!  Dan zijn wij voor een super mooie opdrachtgever op zoek naar jou! 
Bekijk vacature
Jouw ideeën over de richting die je ambieert, geven voor ons de doorslag

Bij Bployed vragen we je het hemd van het lijf en bespreken we je wensen en ambities, voordat we je in zetten op een project of voorstellen aan een opdrachtgever. Het gaat hierbij niet alleen om je werkverleden, maar ook om jou als mens. Deze twee zijn namelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden. Met als bijkomend voordeel dat we zo zeker weten dat er een goede klik zal zijn tussen jou én de uitdaging bij onze opdrachtgever.

Bekijk onze vacatures

Voor techniek gedreven organisaties

Talentvolle technische medewerkers. Ze zijn er wel, maar waar? Hoe vindt u ze en hoe spreekt u ze aan? Bployed® is specialist in het detacheren van technisch professionals. Maar ook voor werving en selectie / executive search voor vaste functies. We stellen mensen en hun persoonlijke kwaliteiten centraal. We analyseren de kennis- en capaciteitsbehoeften van onze opdrachtgevers en rusten niet vóór we de ultieme match hebben gerealiseerd. Professioneel, adequaat en discreet.

Opdrachtgevers

Wil jij ook vacatures ontvangen in jouw branche?
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Onze diensten
01 Detacheren

Techniek is een breed begrip. Het aantal specialismen is eindeloos en veranderingen rijgen zich aaneen. Het is haast ondoenlijk om altijd de juiste technische expertise en capaciteit in huis te hebben. Dáár is detacheren voor uitgevonden.

Detacheren

02 Deta-vast

Wie streeft naar een voorsprong in techniek, weet dat de instroom van technisch talent cruciaal is. Maar direct besluiten tot een vast dienstverband is een hele stap. Er is een goed alternatief. Je kunt technisch personeel op een veilige manier laten instromen door middel van een ‘deta-vast’ overeenkomst op maat.

Deta-vast

03 Werving en selectie

Op zoek naar nieuwe vaste medewerkers met aantoonbare technische talenten? Naar gemotiveerde mensen die passen in het team en de organisatie? Bployed® stelt de ideale kandidaten aan je voor. Op basis van een helder stappenplan.

Werving en selectie

04 Trainee traject

Ervaring en nieuw elan. De beste mix voor continuïteit en vernieuwing in techniek. Je hebt ‘jonge honden’ nodig voor nieuwe ideeën en gelouterde ‘waakhonden’ om die te stroomlijnen en uit te voeren. De instroom van talentvolle starters vraagt maximale aandacht en een serieuze investering. Jonge talenten als ongeleide projectielen hun gang laten gaan, levert niemand iets op.

Trainee traject

Mike Wolken
Ondanks mijn sterke voorkeur om naar een andere stad te verhuizen heeft Iris van Bployed® mij overgehaald om bij Thyssen Krupp te solliciteren. Lees meer
Coen van Dam
Bployed® heeft mij geïntroduceerd bij Metaglas, ze doorzagen precies de raakvlakken en behoeften die Metaglas en ik hadden waardoor bij het eerste gesprek al meteen een klik was. Lees meer
Arnoud Goudriaan
De persoonlijke, direct, flexibele en snelle begeleiding is een echte extra waarde die ik niet veel gezien heb bij recruiters! Lees meer
Hessel Postma
Via Iris van Bployed® een passende job gevonden bij Thyssen Krupp Stairlifts. Ze weet wat ze zoekt in iemand en weet inhoudelijk erg goed wat er voor de betreffende functie gevraagd wordt. Lees meer
Jasper Ruiter
Iris van Bployed® heeft mij benaderd n.a.v. een mooie vacature die ze gekregen had. Na een prettig telefoongesprek is het allemaal heel snel gegaan. Daarbij heb ik het contact en het snelle schakelen van Iris als heel prettig ervaren. Lees meer
Gert-Jan Mulder
Iris heeft mij op een fijne en professionele wijze begeleid naar een mooie nieuwe baan. Ze stond altijd voor mij klaar met goede raad en adviezen, daarnaast was ze zeer betrokken. Lees meer