Vragen? bel ons op 070 737 03 78

Geen ster in acquisitie?

Je bent een ster in jouw technische discipline. Maar niet in acquisitie. Toch is ook dat een essentieel onderdeel van je zelfstandig ondernemerschap. Het kernmerk van projecten is immers dat ze eindig zijn. Wacht er dan direct een nieuwe uitdagende opdracht?

Doe waar je goed in bent. Dat doet Bployed® ook.

Liever doen waar je goed in bent? Dan heb je zakelijk voordeel van een verbinding met Bployed®.

 

Bployed® biedt proactieve ondersteuning bij het vinden van nieuwe opdrachten. Liever gezegd: bij het vinden van opdrachten en uitdagingen die écht bij je passen.

Opdrachten in techniek

Bployed® is verbonden met een groeiend aantal opdrachtgevers waar techniek centraal staat. Zien wij een opdracht die past bij jouw professionele profiel, dan zetten we je in op basis van een detacherings- of projectcontract. We zorgen voor professionele begeleiding en tijdige evaluaties. En uiteraard kun je rekenen op stipte en correcte betaling, in overeenstemming met jouw leveringsvoorwaarden.

 

Loopt je project binnenkort af?

Wil je op de hoogte blijven van onze projecten?

Vacatures
inZoetermeer
Bployed is voor een van haar opdrachtgevers opzoek naar een Service Manager met ervaring in de After-Sales! Ben jij een gemotiveerde kandidaat die toe is aan een internationaal georiënteerde uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Bekijk vacature >
inAlkmaar
Wij zijn op zoek naar een ervaren Operationeel Manager voor een wereldwijde speler actief in demachinebouw! Heb jij minimaal 10 jaar leidinggevende ervaring en je bent in staat om teams te motiveren en je kan het beste uit collega's naar boven halen? Dan zoeken wij jou!
Bekijk vacature >
inWaalwijk
Ben jij een creatieve denker en denk jij in oplossingen? Dan ben ik op zoek naar jou! Ik zoek een super gemotiveerde, ervaren Product Ontwerper! Is je interesse gewekt? Lees dan verder of bel voor extra informatie.   
Bekijk vacature >
inWoerden
Ben jij een regelaar? Hou je ervan om ervoor te zorgen dat alles altijd voor iedereen geregeld is? Dan ben ik op zoek naar jou in de rol van Project Coördinator! Herken jij jezelf hierin en wil jij aan de slag bij een mooie internationale speler binnen de machinebouw? Lees dan snel verder! 
Bekijk vacature >
inWoerden
Ben jij communicatiefvaardig? Op zoek naar een nieuwe uitdaging in een mooie technische omgeving? Dan heb ik misschien wel de volgende stap in jouw carriere! Wij zijn op zoek naar een Projectmanager! Interesse? Reageer dan snel! 
Bekijk vacature >
inRotterdam
Wij zijn voor onze opdrachtgever Allied Motion exclusief op zoek naar een Process Engineer! Ben jij gedreven om de productie zo vloeiend mogelijk te laten lopen? Waar nodig te optimaliseren? Dan zijn wij op zoek naar jou!  
Bekijk vacature >
Jouw ideeën over de richting die je ambieert, geven voor ons de doorslag

Bij Bployed vragen we je het hemd van het lijf en bespreken we je wensen en ambities, voordat we je in zetten op een project of voorstellen aan een opdrachtgever. Het gaat hierbij niet alleen om je werkverleden, maar ook om jou als mens. Deze twee zijn namelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden. Met als bijkomend voordeel dat we zo zeker weten dat er een goede klik zal zijn tussen jou én de uitdaging bij onze opdrachtgever.

Bekijk onze vacatures

Voor techniek gedreven organisaties

Talentvolle technische medewerkers. Ze zijn er wel, maar waar? Hoe vindt u ze en hoe spreekt u ze aan? Bployed® is specialist in het detacheren van technisch professionals. Maar ook voor werving en selectie / executive search voor vaste functies. We stellen mensen en hun persoonlijke kwaliteiten centraal. We analyseren de kennis- en capaciteitsbehoeften van onze opdrachtgevers en rusten niet vóór we de ultieme match hebben gerealiseerd. Professioneel, adequaat en discreet.

Opdrachtgevers

Wil jij ook vacatures ontvangen in jouw branche?
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Onze diensten
01 Detacheren

Techniek is een breed begrip. Het aantal specialismen is eindeloos en veranderingen rijgen zich aaneen. Het is haast ondoenlijk om altijd de juiste technische expertise en capaciteit in huis te hebben. Dáár is detacheren voor uitgevonden.

Lees meer

02 Deta-vast

Wie streeft naar een voorsprong in techniek, weet dat de instroom van technisch talent cruciaal is. Maar direct besluiten tot een vast dienstverband is een hele stap. Er is een goed alternatief. Je kunt technisch personeel op een veilige manier laten instromen door middel van een ‘deta-vast’ overeenkomst op maat.

Lees meer

03 Werving en selectie

Op zoek naar nieuwe vaste medewerkers met aantoonbare technische talenten? Naar gemotiveerde mensen die passen in het team en de organisatie? Bployed® stelt de ideale kandidaten aan je voor. Op basis van een helder stappenplan.

Lees meer

04 Trainee traject

Ervaring en nieuw elan. De beste mix voor continuïteit en vernieuwing in techniek. Je hebt ‘jonge honden’ nodig voor nieuwe ideeën en gelouterde ‘waakhonden’ om die te stroomlijnen en uit te voeren. De instroom van talentvolle starters vraagt maximale aandacht en een serieuze investering. Jonge talenten als ongeleide projectielen hun gang laten gaan, levert niemand iets op.

Lees meer

Mike Wolken
Ondanks mijn sterke voorkeur om naar een andere stad te verhuizen heeft Iris van Bployed® mij overgehaald om bij Thyssen Krupp te solliciteren. Lees meer
Coen van Dam
Bployed® heeft mij geïntroduceerd bij Metaglas, ze doorzagen precies de raakvlakken en behoeften die Metaglas en ik hadden waardoor bij het eerste gesprek al meteen een klik was. Lees meer
Arnoud Goudriaan
De persoonlijke, direct, flexibele en snelle begeleiding is een echte extra waarde die ik niet veel gezien heb bij recruiters! Lees meer
Hessel Postma
Via Iris van Bployed® een passende job gevonden bij Thyssen Krupp Stairlifts. Ze weet wat ze zoekt in iemand en weet inhoudelijk erg goed wat er voor de betreffende functie gevraagd wordt. Lees meer
Jasper Ruiter
Iris van Bployed® heeft mij benaderd n.a.v. een mooie vacature die ze gekregen had. Na een prettig telefoongesprek is het allemaal heel snel gegaan. Daarbij heb ik het contact en het snelle schakelen van Iris als heel prettig ervaren. Lees meer
Gert-Jan Mulder
Iris heeft mij op een fijne en professionele wijze begeleid naar een mooie nieuwe baan. Ze stond altijd voor mij klaar met goede raad en adviezen, daarnaast was ze zeer betrokken. Lees meer