Een vaste baan kan altijd nog. De vraag naar technisch talent neemt alleen maar toe. Goed dus, om eerst een tijdlang om je heen te kijken. Om je technische talenten aan verschillende tijdelijke projecten te verbinden. En op die manier ervaring op te doen. Houd je van variatie? Kom dan werken bij Bployed®. Als interim professional.

Interim technisch professional
Je gaat als interim professional een verbinding aan met Bployed®. De wederzijdse voorwaarden vullen we op maat in. Samen. Ook bespreken we samen van welke technische uitdagingen jij blij wordt. En bij wat voor opdrachtgevers jij van speciale waarde kunt zijn. Hebben we alles op een rij, dan staat niets fijne samenwerking in de weg.

Maximale variatie in technisch werk
Je werkt vanaf dat moment voor Bployed® maar bij verschillende opdrachtgevers. Bij bedrijven, overheden of non-profit organisaties. Op project- of detacheringsbasis. Dat betekent: maximale variatie in technisch werk. Goed voor je ontwikkeling. Goed voor je cv, ook. Hoe lang je bij een bepaalde opdrachtgever werkt, leggen we altijd vooraf in goed overleg vast. Zodat iedereen weet waar hij aan toe is. Is je opdracht succesvol afgerond, dan hebben wij weer een nieuwe opdracht klaar staan.

Maximale ondersteuning
Je kunt altijd terugvallen op Bployed®. Al je vragen over je werk en werksituatie zijn welkom. Kom je ergens niet uit met je opdrachtgever, dan biedt Bployed® ondersteuning. Ook als je verder wilt leren, wilt werken aan je persoonlijke ontwikkeling, certificaten wilt halen of jezelf wilt specialiseren, wijst Bployed® je de weg. Het is de weg naar jouw toekomst!

Gek op je werk? Zin in variatie?

Thuis in bouwtechniek, civiele techniek, elektrotechniek of werktuigbouwkunde?

Actuele vacatures  Schrijf je hier direct in