Vragen? bel ons op 070 737 03 78

Referenties

Arnoud Goudriaan

Nadat Bployed® op een goede manier contact had gehad gelegd over een mogelijke uitdaging, werden de telefonische conversaties gevoegd op het moment dat het mij goed uit kwam. De vacature uitleg en achtergrond komen goed overeen met de werkelijkheid. Dit soort inside informatie is erg prettig vooraf maar ook gedurende het proces en tijdens de keuze fase.

Daarnaast is er goed contact, voor tijdens en na het traject.
Als er vragen of opmerkingen zijn wordt direct actie ondernomen om het duidelijk te krijgen.

De persoonlijke, direct, flexibele en snelle begeleiding is een echte extra waarde die ik niet veel gezien heb bij recruiters!

Hessel Postma

Via Iris van Bployed® een passende job gevonden bij Thyssen Krupp Stairlifts.
Ze weet wat ze zoekt in iemand en weet inhoudelijk erg goed wat er voor de betreffende functie gevraagd wordt. Ik heb het als zeer prettig ervaren zoals zij mij via Bployed® op enthousiaste wijze heeft begeleid naar deze baan. Verder is ze erg begaand en blijft ze graag goed op de hoogte van hoe het op de nieuwe baan gaat maar zeker ook of je het naar je zin hebt.
Dank je voor de fijne samenwerking.

Mike Wolken

Ondanks mijn sterke voorkeur om naar een andere stad te verhuizen heeft Iris van Bployed® mij overgehaald om bij Thyssen Krupp te solliciteren. Dit bleek een perfecte match welke ik zonder haar inlevingsvermogen en overtuigingskracht niet had gevonden.
Tijdens de sollicitatieprocedure heeft ze op zeer professionele wijze als contactpersoon gefungeerd.
Ook nadat ik een contract heb gekregen blijven ze graag op de hoogte en bieden hulp aan indien nodig.

Jasper Ruiter

Iris van Bployed® heeft mij benaderd n.a.v. een mooie vacature die ze gekregen had. Na een prettig telefoongesprek is het allemaal heel snel gegaan. Daarbij heb ik het contact en het snelle schakelen van Iris als heel prettig ervaren. Doordat Bployed® deze exclusief voor deze opdrachtgever had, waren de lijnen kort en was er snel een overeenkomst. Ook de interesse in de voortgang van mijn functioneren ervaar ik als prettig. Ik kan Iris dan ook van harte aanbevelen als tussenpersoon.

Gert-Jan Mulder

Iris heeft mij op een fijne en professionele wijze begeleid naar een mooie nieuwe baan. Ze stond altijd voor mij klaar met goede raad en adviezen, daarnaast was ze zeer betrokken. Kortom een zeer plezierige ervaring en mocht het ooit nodig zijn dan zal ik zeker weer een beroep op haar doen.

Coen van Dam

Bployed® heeft mij geïntroduceerd bij Metaglas, ze doorzagen precies de raakvlakken en behoeften die Metaglas en ik hadden waardoor bij het eerste gesprek al meteen een klik was. Ze zijn erg punctueel en weten hoe ze kandidaten moeten voorbereiden. Dat doen ze op een nauwgezette en professionele wijze.
Daarnaast hebben ze mij geholpen met mijn afstuderen door het delen van mijn survey wat ik erg waardeer!

Bedankt Bployed® & Iris!

Wil jij ook vacatures ontvangen in jouw branche?
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.