Vragen? bel ons op 070 737 03 78

Werken bij Bployed

Lijkt Bployed® je een leuke werkgever? Dan heb je dat heel goed gezien, want dat zijn we ook! We zorgen niet alleen goed voor onze kandidaten en opdrachtgevers, maar natuurlijk óók voor onze eigen medewerkers.

Wie zijn wij?

Als je bij ons komt werken ga je onderdeel uitmaken van een jonge, maar snel groeiende organisatie. Vooralsnog beland je in een klein, hecht team met de allerleukste collega’s die je je maar kunt wensen (al zeggen we het zelf ;-)). Bovendien krijg je van ons alle ruimte om zelf je verantwoordelijkheid te nemen en je ondernemerschapskwaliteiten in te zetten. Hiermee kun je dan ook écht een bijdrage leveren aan onze groei. Ook al hebben we ambitieuze plannen, toch willen we niet dat dit ten koste gaan van het teamgevoel dat je onvermijdelijk krijgt als je bij Bployed® werkt.

Wat hebben we jou bieden?

We bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden, want wij weten namelijk als geen ander hoe belangrijk het is om goed voor je medewerkers te zorgen. Als jij je werk met plezier doet dan merken onze opdrachtgevers en kandidaten dat ook, en daar worden we allemaal blij van. Zo simpel is het. Onder uitstekende arbeidvoorwaarden verstaan we bij Bployed®: een goed salaris, bonusregeling zonder plafond, opleidingsmogelijkheden, een goed pensioen, en overige voorwaarden maken we op maat.

Waar zitten we?

Ons kantoor bevindt zich in ‘De Rode Olifant’ op loopafstand van het Centraal Station van Den Haag. Dit prachtige verzamelpand is van Spaces, waar we in goed gezelschap zijn van een hoop andere, innovatieve organisaties. Als je Spaces een beetje kent dan weet je ongetwijfeld dat het werken in een van hun kantoren de kers op de taart is.

Wat zoeken we?

Recruitment Stage

Heb jij interesse in recruitment en arbeidsbemiddeling? En dan met name in de technische sector? Wij hebben plek voor een stage plek Recruitment Consultant!

Solliciteer hier!

Recruiter Techniek

Heb jij een HBO / WO werk- en denkniveau en enkele jaren werkervaring in de technische arbeidsbemiddeling? Je beschikt over tomeloze energie en hebt geen negen tot vijf mentaliteit. Je bent een expert op het gebied van Social media en Jobboards. Je zoekt de potentiele medewerkers op voor vaste functies of voor tijdelijke projecten en bindt ze aan je. Ze willen graag voor jou werken!
Als jij je hierin herkent dan is onze vacature van Recruiter Techniek iets voor jou!

Solliciteer hier!

Talent Sourcer

Bployed is hard aan het groeien en op zoek naar uitbreiding op het gebied van Recruitment! Ben jij op zoek naar een uitdaging als Talent Sourcer dan zijn wij op zoek naar jou!! Beschik jij over een afgeronde HBO opleiding en ervaring met sourcen of het werven van kandidaten? Dan hebben wij de ultieme uitdaging.

Solliciteer hier!

Vacatures
inDordrecht
Wij zijn exclusief voor onze opdrachtgever Allied Motion op zoek naar een Supply Chain Manager. Je wordt verantwoordelijk voor een zo efficiënt en optimaal mogelijke Supply chain van leverancier tot klant - om maximale klanttevredenheid ten aanzien van leverbetrouwbaarheid en kwaliteit te bereiken en daarmee ook de eigen organisatiedoelstellingen te realiseren. 
Bekijk vacature >
inRotterdam
Wij zijn op zoek naar een Teamleader Software & Electrical Engineering ten behoeven van de R&D afdeling van onze opdrachtgever. Je beschikt over leidinggevende capaciteiten en je kan het beste kan halen uit een team van Engineers? Dan zijn wij op zoek naar jou!  
Bekijk vacature >
inOmgeving Rotterdam
Krijg je energie van het behalen van sales doelstellingen? Vind je het leuk om veelvuldig contact te hebben en te onderhouden met klanten, leveranciers, planning en diverse andere afdelingen binnen het bedrijf. Ben je zelfstandig en goed in organiseren? Reageer dan!
Bekijk vacature >
inOmgeving Rotterdam
Ben je opzoek naar een geweldige baan op een QSHE afdeling waar men zeer gemotiveerd is? Vind je het een uitdaging om ervoor te zorgen dat het bedrijf een kwalitatief goed product aflevert dat zoveel mogelijk geoptimaliseerd is en voldoet aan de beste kwaliteitseisen? Lees dan snel verder!
Bekijk vacature >
inRotterdam
Wij zoeken een Improvement Engineer voor een bedrijf dat wereldwijd actief is in het ontwikkelen en produceren mechatronische producten op hoog niveau. Ben je sterk in technisch ontwerp, word je blij van het optimaliseren van processen en heb je zin in een nieuwe uitdaging, neem dan gauw contact met ons op!
Bekijk vacature >
inDen Haag
Ben jij op zoek naar een functie 100% gericht op de optimalisatie van productie processen? Hou jij ervan om te zorgen dat er een sterker product uit de productie rolt? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Bekijk vacature >
Ons team

 

Pascal Pastoor

Senior Business Manager

M. +31 6 5789 0792
pascalpastoor@bployed.nl


LinkedIn

Bart Knoester

Directeur

M. +31 6 2070 6811
bartknoester@bployed.nl


LinkedIn

Iris Redegeld

Senior Recruiter

M. +31 6 2078 3358
irisredegeld@bployed.nl


LinkedIn

Jouw ideeën over de richting die je ambieert, geven voor ons de doorslag

Bij Bployed vragen we je het hemd van het lijf en bespreken we je wensen en ambities, voordat we je in zetten op een project of voorstellen aan een opdrachtgever. Het gaat hierbij niet alleen om je werkverleden, maar ook om jou als mens. Deze twee zijn namelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden. Met als bijkomend voordeel dat we zo zeker weten dat er een goede klik zal zijn tussen jou én de uitdaging bij onze opdrachtgever.

Bekijk onze vacatures

Voor techniek gedreven organisaties

Talentvolle technische medewerkers. Ze zijn er wel, maar waar? Hoe vindt u ze en hoe spreekt u ze aan? Bployed® is specialist in het detacheren van technisch professionals. Maar ook voor werving en selectie / executive search voor vaste functies. We stellen mensen en hun persoonlijke kwaliteiten centraal. We analyseren de kennis- en capaciteitsbehoeften van onze opdrachtgevers en rusten niet vóór we de ultieme match hebben gerealiseerd. Professioneel, adequaat en discreet.

Opdrachtgevers

Wil jij ook vacatures ontvangen in jouw branche?
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Onze diensten
01 Detacheren

Techniek is een breed begrip. Het aantal specialismen is eindeloos en veranderingen rijgen zich aaneen. Het is haast ondoenlijk om altijd de juiste technische expertise en capaciteit in huis te hebben. Dáár is detacheren voor uitgevonden.

Lees meer

02 Deta-vast

Wie streeft naar een voorsprong in techniek, weet dat de instroom van technisch talent cruciaal is. Maar direct besluiten tot een vast dienstverband is een hele stap. Er is een goed alternatief. Je kunt technisch personeel op een veilige manier laten instromen door middel van een ‘deta-vast’ overeenkomst op maat.

Lees meer

03 Werving en selectie

Op zoek naar nieuwe vaste medewerkers met aantoonbare technische talenten? Naar gemotiveerde mensen die passen in het team en de organisatie? Bployed® stelt de ideale kandidaten aan je voor. Op basis van een helder stappenplan.

Lees meer

04 Trainee traject

Ervaring en nieuw elan. De beste mix voor continuïteit en vernieuwing in techniek. Je hebt ‘jonge honden’ nodig voor nieuwe ideeën en gelouterde ‘waakhonden’ om die te stroomlijnen en uit te voeren. De instroom van talentvolle starters vraagt maximale aandacht en een serieuze investering. Jonge talenten als ongeleide projectielen hun gang laten gaan, levert niemand iets op.

Lees meer

Mike Wolken
Ondanks mijn sterke voorkeur om naar een andere stad te verhuizen heeft Iris van Bployed® mij overgehaald om bij Thyssen Krupp te solliciteren. Lees meer
Coen van Dam
Bployed® heeft mij geïntroduceerd bij Metaglas, ze doorzagen precies de raakvlakken en behoeften die Metaglas en ik hadden waardoor bij het eerste gesprek al meteen een klik was. Lees meer
Arnoud Goudriaan
De persoonlijke, direct, flexibele en snelle begeleiding is een echte extra waarde die ik niet veel gezien heb bij recruiters! Lees meer
Hessel Postma
Via Iris van Bployed® een passende job gevonden bij Thyssen Krupp Stairlifts. Ze weet wat ze zoekt in iemand en weet inhoudelijk erg goed wat er voor de betreffende functie gevraagd wordt. Lees meer
Jasper Ruiter
Iris van Bployed® heeft mij benaderd n.a.v. een mooie vacature die ze gekregen had. Na een prettig telefoongesprek is het allemaal heel snel gegaan. Daarbij heb ik het contact en het snelle schakelen van Iris als heel prettig ervaren. Lees meer
Gert-Jan Mulder
Iris heeft mij op een fijne en professionele wijze begeleid naar een mooie nieuwe baan. Ze stond altijd voor mij klaar met goede raad en adviezen, daarnaast was ze zeer betrokken. Lees meer