Vragen? bel ons op 070 737 03 78

Nieuwe dimensie in techniek en staffing services

Bployed® is specialist in het detacheren van technisch professionals. Maar ook voor werving en selectie / executive search voor vaste functies zijn wij úw partner. We stellen mensen en hun persoonlijke kwaliteiten centraal. We analyseren de kennis- en capaciteitsbehoeften van onze opdrachtgevers en rusten niet vóór we de ultieme match hebben gerealiseerd.
Dit doen wij binnen de vakgebieden; autotechniek, bouwkunde, civiele techniek, elektrotechniek, energietechniek, High Tech en werktuigbouwkunde. Onze persoonlijke aanpak is adequaat en doelgericht.

 

“Het verschil kun je alleen maken vanuit oprechte interesse in de mens en in de opdrachtgever”

Missie, visie en kernwaarden

“Onze missie is waarvoor we staan, onze visie is waarvoor we gaan en onze kernwaarden zijn de basisbeginselen waarin we geloven.” Maar we kunnen nog zo’n mooie missie, visie en bijbehorende kernwaarden hebben, zolang we ons er niet naar gedragen zijn het allemaal loze kreten. Vandaar dat we het hier gewoon niet over gaan hebben. Hadden we al gezegd dat we een tikkeltje eigenwijs zijn?

Hoe we ons opstellen en gedragen, dat is waar het om gaat. Betrouwbaarheid, transparantie en snelheid spelen daar bij Bployed® een onmisbare rol in. We gaan in alle opzichten voor een lange termijn relatie, een hechte samenwerking. En er is maar een manier om uit te vinden of we dit inderdaad waarmaken: ondervind het zelf! Hieronder geven we je nog een aantal redenen waarom je voor een samenwerking met Bployed® moet kiezen.

Onze professionals centraal

Allereerst draait bij Bployed® alles om onze professionals. Jij staat bij ons centraal. Want wij realiseren ons zeer goed dat als jij het naar je zin hebt, projecten mag doen die passen bij jouw interesses en ambities, je voor blije klanten gaat zorgen. Daarom zorgen wij op onze beurt goed voor jou. Of het nu gaat om dat passende salaris, jouw opleidingswensen of voorkeur voor bepaalde opdrachten, geef het aan! Bij ons valt overal over te praten. Ben je benieuwd wat we je kunnen bieden?

 

Lees meer

Voor techniek gedreven organisaties

Talentvolle technische medewerkers. Ze zijn er wel, maar waar? Hoe vindt u ze en hoe spreekt u ze aan?

Bployed® is specialist in het detacheren van technisch professionals. Maar ook voor werving en selectie / executive search voor vaste functies. We stellen mensen en hun persoonlijke kwaliteiten centraal. We analyseren de kennis- en capaciteitsbehoeften van onze opdrachtgevers en rusten niet vóór we de ultieme match hebben gerealiseerd. Professioneel, adequaat en discreet.

Vacatures
inDordrecht
Hou jij het overzicht, zorg jij dat orders op tijd gepland zijn? Dat de productie nooit stil komt te liggen omdat producten altijd op tijd binnen zijn en ingepland staan? Dan zijn wij op zoek naar jouw! 
Bekijk vacature
inDordrecht
Als procesmatig development engineer zet je de productieprocessen van de toekomstige producten neer. Dit in nauwe samenwerking met de product ontwerpers en de rest van het multidisciplinaire projectteam. 
Bekijk vacature
inHoofddorp
Bployed is op zoek naar een Werkvoorbereider voor een mooie organisatie gespecialiseerd in machines die wereldwijd aan klanten wordt geleverd! Ben jij deze ervaren, proactieve Werkvoorbereider? Ben jij graag bezig met plannen, organiseren en optimaliseren van werkmethoden? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Bekijk vacature
inRotterdam en Omgeving
Is Project Management jou Passie?! Je hebt ervaring in een R&D omgeving en serie matige productie? Dan heb ik de ultieme positie voor jou beschikbaar. Lees snel verder! Of bel en mail je cv: 06-20783358 of irisredegeld@bployed.nl! 
Bekijk vacature
inOmgeving Rotterdam
Wij zijn op zoek naar een Mechanical Engineer R&D! Wil jij je heel graag bezig houden met het ontwikkelen van nieuwe machines, nieuwe technologieën en nieuwe ontwikkelingen?! Dan zijn wij op zoek naar jou! 
Bekijk vacature
inRotterdam
Bployed is hard op zoek naar een Internationaal Service Engineer! We zoeken iemand die het als een uitdaging ziet om wereldwijd de reeds opgebouwde machines af te stellen, er proefproducties mee draait en het personeel traint. Ben jij pro-actief, pragmatisch en zowel Nederlands als Engels communicatief vaardig? Reageer dan snel op deze functie.
Bekijk vacature
Ons team

 

Bart Knoester

Directeur

M. +31 6 2070 6811
bartknoester@bployed.nl


LinkedIn

Iris Redegeld

Senior Recruiter

M. +31 6 2078 3358
irisredegeld@bployed.nl


LinkedIn

Jouw ideeën over de richting die je ambieert, geven voor ons de doorslag

Bij Bployed vragen we je het hemd van het lijf en bespreken we je wensen en ambities, voordat we je in zetten op een project of voorstellen aan een opdrachtgever. Het gaat hierbij niet alleen om je werkverleden, maar ook om jou als mens. Deze twee zijn namelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden. Met als bijkomend voordeel dat we zo zeker weten dat er een goede klik zal zijn tussen jou én de uitdaging bij onze opdrachtgever.

Bekijk onze vacatures

Voor techniek gedreven organisaties

Talentvolle technische medewerkers. Ze zijn er wel, maar waar? Hoe vindt u ze en hoe spreekt u ze aan? Bployed® is specialist in het detacheren van technisch professionals. Maar ook voor werving en selectie / executive search voor vaste functies. We stellen mensen en hun persoonlijke kwaliteiten centraal. We analyseren de kennis- en capaciteitsbehoeften van onze opdrachtgevers en rusten niet vóór we de ultieme match hebben gerealiseerd. Professioneel, adequaat en discreet.

Opdrachtgevers

Wil jij ook vacatures ontvangen in jouw branche?
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Onze diensten
01 Detacheren

Techniek is een breed begrip. Het aantal specialismen is eindeloos en veranderingen rijgen zich aaneen. Het is haast ondoenlijk om altijd de juiste technische expertise en capaciteit in huis te hebben. Dáár is detacheren voor uitgevonden.

Detacheren

02 Deta-vast

Wie streeft naar een voorsprong in techniek, weet dat de instroom van technisch talent cruciaal is. Maar direct besluiten tot een vast dienstverband is een hele stap. Er is een goed alternatief. Je kunt technisch personeel op een veilige manier laten instromen door middel van een ‘deta-vast’ overeenkomst op maat.

Deta-vast

03 Werving en selectie

Op zoek naar nieuwe vaste medewerkers met aantoonbare technische talenten? Naar gemotiveerde mensen die passen in het team en de organisatie? Bployed® stelt de ideale kandidaten aan je voor. Op basis van een helder stappenplan.

Werving en selectie

04 Trainee traject

Ervaring en nieuw elan. De beste mix voor continuïteit en vernieuwing in techniek. Je hebt ‘jonge honden’ nodig voor nieuwe ideeën en gelouterde ‘waakhonden’ om die te stroomlijnen en uit te voeren. De instroom van talentvolle starters vraagt maximale aandacht en een serieuze investering. Jonge talenten als ongeleide projectielen hun gang laten gaan, levert niemand iets op.

Trainee traject

Mike Wolken
Ondanks mijn sterke voorkeur om naar een andere stad te verhuizen heeft Iris van Bployed® mij overgehaald om bij Thyssen Krupp te solliciteren. Lees meer
Coen van Dam
Bployed® heeft mij geïntroduceerd bij Metaglas, ze doorzagen precies de raakvlakken en behoeften die Metaglas en ik hadden waardoor bij het eerste gesprek al meteen een klik was. Lees meer
Arnoud Goudriaan
De persoonlijke, direct, flexibele en snelle begeleiding is een echte extra waarde die ik niet veel gezien heb bij recruiters! Lees meer
Hessel Postma
Via Iris van Bployed® een passende job gevonden bij Thyssen Krupp Stairlifts. Ze weet wat ze zoekt in iemand en weet inhoudelijk erg goed wat er voor de betreffende functie gevraagd wordt. Lees meer
Jasper Ruiter
Iris van Bployed® heeft mij benaderd n.a.v. een mooie vacature die ze gekregen had. Na een prettig telefoongesprek is het allemaal heel snel gegaan. Daarbij heb ik het contact en het snelle schakelen van Iris als heel prettig ervaren. Lees meer
Gert-Jan Mulder
Iris heeft mij op een fijne en professionele wijze begeleid naar een mooie nieuwe baan. Ze stond altijd voor mij klaar met goede raad en adviezen, daarnaast was ze zeer betrokken. Lees meer