Een dienstverlener met uitgesproken ambities. Daarin staan technisch opgeleide mensen en hun intrinsieke talenten centraal.

Talentvolle medewerkers. Ze zijn er wel, maar waar?

Hoe vindt u ze en hoe spreekt u ze aan?

Maak nú kennis met de effectieve werkwijze van Bployed®.

Be Ambitious, Be Curious… Bployed®!

PROFESSIONEEL, ADEQUAAT, DISCREET

We zoeken, vinden en binden talent dat in alle opzichten het verschil maakt.

Bployed® focust als verbindingsspecialist op techniek. We stellen mensen en hun persoonlijke kwaliteiten centraal. We analyseren de kennis- en capaciteitsbehoeften van onze opdrachtgevers en rusten niet vóór we de ultieme match hebben gerealiseerd. Professioneel, adequaat en discreet.

Bployed® is al vele jaren gespecialiseerd in het creëren van succesvolle samenwerkingsverbanden tussen organisaties en professionals binnen de autotechniek, bouwkunde, civiele techniek, elektrotechniek, energietechniek, High Tech en werktuigbouwkunde. Onze persoonlijke aanpak is adequaat en doelgericht.

Mensen met passie voor:

  • Bouwkunde
  • Civiele techniek
  • Elektrotechniek
  • Werktuigbouwkunde

Voor gedreven technisch talent

Technisch talent kan rekenen op onze volle ondersteuning. We gaan voor uitdagingen, projecten en opdrachtgevers die passen bij je expertise, ervaringsniveau, ambities en voorkeuren.

Voor ervaren professionals realiseren we duurzame verbindingen in de wereld van techniek. Young professionals helpen we op weg in de wereld van werk.

bekijk onze vacatures Schrijf je in
Voor techniek gedreven organisaties

Door techniek gedreven bedrijven kunnen rekenen op aandacht, inlevingsvermogen en proactief ondernemerschap. Om snel tot kwaliteitsoplossingen te komen. We leggen ons er niet bij neer dat technisch talent dun gezaaid is.

We zoeken, vinden en binden talent dat in alle opzichten het verschil maakt. Meer weten?

Ik zoek personeel  

Wereld van techniek, wereld in beweging

Techniek is overal. Vernieuwing in de wereld van techniek kent geen begrenzing. De kansen om er je persoonlijke voetafdruk in achter te laten, zijn zelden groter geweest dan nu. De behoefte aan slimme, innovatieve en duurzame bouwconcepten en infrastructurele oplossingen is enorm.

Innovatie is alleen te realiseren met de inzet van ambitieus, volhardend en nieuwsgierig technisch talent.

Wereld van werk, wereld van nieuwe verbintenissen

Intussen is ook de manier waarop we technisch vernuft benutten sterk aan vernieuwing onderhevig. Tijdelijke contracten, multidisciplinaire projectteams, interim-oplossingen en de inzet van zelfstandige professionals zijn de norm. Met als nieuwe uitdaging: een brug slaan tussen vraag en aanbod en gedreven technisch talent verbinden met organisaties die hun voorsprong in techniek vast willen houden.

Vaste banen of tijdelijk werk op project- en detacheringsbasis, Bployed® maakt het verschil.

Bployed®: de mensen achter de techniek

Bployed® focust als verbindingsspecialist op techniek. We stellen mensen en hun persoonlijke kwaliteiten centraal. We analyseren de kennis- en capaciteitsbehoeften van onze opdrachtgevers en rusten niet vóór we de ultieme match hebben gerealiseerd. Professioneel, adequaat en discreet.

  “Het verschil kun je alleen maken vanuit oprechte interesse”

Bart Knoester, oprichter Bployed®:

Bployed® is in 2014 officieel van start gegaan op initiatief van Bart Knoester. Met een klein specialistenteam legt hij zich toe op werving, selectie en detachering van startende en ervaren technici. Bart heeft aantoonbare ervaring in het verbinden van talent aan technische uitdagingen en een uitgesproken passie voor mensen en hun professionele ontwikkeling.

Hij zegt over zijn initiatief: “In met name de sectoren bouw en techniek bestaat een sterke behoefte om op een andere manier naar technisch talent te kijken en vanuit vernieuwende modellen optimaal gebruik te maken van schaarser wordende technische kennis en ervaring. Wij kijken op onze specifieke manier, namelijk: vanuit onze oprechte interesse in mensen, hun talenten en persoonlijke kwaliteiten, en de snaar die je moet raken om het beste in mensen naar boven te halen.”