Je hebt een passie voor techniek en net je mbo, hbo of wo studie afgerond. Je hebt uitgesproken loopbaanambities en beseft dat dit een cruciale fase in je leven is. Maak je een droomstart op de arbeidsmarkt of pak je de eerste de beste kans die voorbij komt? Je hebt het verschil in eigen hand.

Waar haal jij je energie vandaan?
Maak je start samen met Bployed®. Wij bespreken met je wat jou boeit en beweegt. Wat voor bedrijf past bij jou, in welke werkcultuur ben jij op je best? Waar krijg je energie van, welke uitdagingen maken jou enthousiast. We gaan er samen naar op zoek. En we kiezen er vervolgens het beste loopbaanpad bij.

Jouw richting, ons netwerk
Bployed® bemiddelt zowel in vaste banen als in tijdelijk werk op project- en detacheringbasis. We bieden je de gelegenheid om bij verschillende organisaties ‘in de keuken’ te kijken, jezelf te ontwikkelen en op basis van verschillende werkervaringen keuzes te maken die bij jou passen. We zorgen voor support, wijzen je de weg in de wereld van technische cursussen en opleidingen. Zodat jij je verder kunt specialiseren. We schakelen ons netwerk in om voor jou de beste opdracht en werkomgeving te vinden.

Be Ambitious, Be Curious… Bployed®!

Jouw ideeën over de richting die je ambieert, geeft voor ons de doorslag.

Actuele vacatures  Schrijf je hier direct in